Nyhed: BMW M5 CS

Ja tak! – BMW har netop løftet sløret for den nye BMW M5 CS, som er den mest kraftfulde BMW M-bil nogensinde.

Men det er ikke alt. Det er mindst lige så interessant, hvad M afdelingen har leget med, når det kommer til både det udvendige og indvendige design. Den nye fronthjelm af carbon (karbång) er blevet mere aggressiv. Ny frontsplitter og diffuser bidrager til at holde samme aggressive og sporty udtryk fra front til bag. Guld er et gennemgribende tema på den nye CS’er – fælgene, omridset af grillen (som heldigvis ikke er blevet større), M5-logoet på forskærmen og forlygterne er alle gyldne.

Det går helt amok i interiøret, hvor M5 CS har fire skålsæder. Dét er fedt!

Bilen er desuden blevet 70 kilo lettere, og fået 10 flere hestekræfter end M5 Competition, så den nu har 635 heste og 750 Nm. Bremserne er altid keramiske, dæmpere er fra BMW M8 og bilen er sænket 7mm – bare for at komme forbi et par af modifikationerne.

 

Bevares, dette er ikke en helt ny BMW M-bil, men den er mere end velkommen efter den kontroversielle nye M3 og M4. Jeg var sgu ved at miste håbet for BMW, men så smider de fire skålsæder i en M5 – det kan man kun trække på smilebåndet over. Uanset hvad, så er M5 stadig en stor bil, som aldrig bliver en mester rundt om en racerbane. Det laver fire skålsæder, eller lidt flere hestekræfter ikke om på. Men hos High on Cars kan vi godt lide, at denne M5 CS er lidt på den fede måde.

Den danske pris vides endnu ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *